Hem / Kistor Urnor Och Blommor / Kransar och dekorationer

Kransar och dekorationer

Detta hjärta är en symbol för min eviga kärlek. Bevara det tills vi möts igen. Den här sorgdekorationen består av röda rosor och slideranka, vackert formade till ett hjärta.

Röda rosor, vita liljos och vit prärieklocka på en grön bas av vackra gröna blad.

Elegant dekoration med vita liljor, röda rosor, vit dahlia och limefärgad kryssantemum, på en bas av vackra blad.

Visa din kärlek och ditt deltagande med denna vackra sorgdekoration. Den består av blommor som rosor, germini, prärieklocka, trachelium, krysantemum och årstidens gröna blad.

När orden inte räcker till. Sänd en personlig hälsning med denna vackra sorgdekoration med rosor, stargazerliljor och årstidens gröna blad.

Visa din medkänsla och ditt deltagande med denna eleganta sorgdekoration i lila färger. Den består vanligtvis av blommor som nejlika, prärieklocka, bukettanemon, statice och dekorativa gröna blad.

Du är för evigt i mitt hjärta. Skicka din personliga hälsning tillsammans med denna vackra hjärtformade begravningskrans. Den består vanligtvis av blommor som rosor, astrantia , prärieklocka, hortensia, santini och nejlika.

Hedra minnet av en älskad med denna eleganta sorgdekoration. Den består av blommor 

Skicka denna vackra sorgdekoration som ett sista farväl. Den består vanligtvis av blommor som rosor, nejlika, hortensia, santini och dekorativa gröna blad.

En blomstrande krans i vitt och rött, med frodigt grönt. En vacker sista hälsning till en älskad och saknad person.

Uttryck ditt deltagande och din medkändla med denna eleganta begravningskrans i lila färger. Den består vanligtvis av blommor som rosor, klematis, statice, ageratum och dekorativa gröna blad.

Ta ett sista farväl med denna eleganta begravningskrans. Den består vanligtvis av blommor som echeveria, hortensia, snöbär och dekorativa gröna blad.