Hem / Om Oss / Jobba hos oss

Jobba hos oss

Begravningsrådgivare/Kontorsansvarig

Verksamheten

Västerås Begravningsbyrå AB startade 1986 och är auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund, SBF. Västerås begravningsbyrå är en s. k. fullservice byrå vilket innebär att byrån även tillhandahåller juridiska tjänster.

Vi söker nu en Begravningsrådgivare/Kontorsansvarig till vår begravningsbyrå centralt belägen i Västerås.

Arbetsbeskrivning

Som begravningsrådgivare är din viktigaste uppgift att ge rätt hjälp och stöd när någon förlorat en närstående. Ditt uppdrag är att ordna en personlig begravning som stämmer överens med kundens och den avlidnes önskemål oavsett trosuppfattning. Du kommer att ge rådgivning i personliga möten med anhöriga där du kommer att vägleda och hjälpa kunden i ett av livets mest omvälvande stunder.

I rollen som kontorsansvarig har du huvudansvaret för begravningsbyrån med ansvar för kontorets administration och ekonomi. Som kontorsansvarig har du stora möjligheter att påverka den framtida utvecklingen av byrån.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor och har en hög grad av social kompetens samt gärna har tidigare erfarenhet av service och försäljning. Självklart måste Du också ha intresse av administrativt arbete. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Branscherfarenhet och/eller utbildning inom området är meriterande. Vi ser gärna att du en stark lokal förankring och ett etablerat kontaktnät.

Som person är du ansvarsfull, noggrann, stresstålig och flexibel. Du har förmåga att arbeta självständigt och du har en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Vidare trivs du med att möta människor i olika livssituationer och är förtroendeingivande, prestigelös och lyhörd. Vi värdesätter driv och engagemang och lägger stor vikt vid din personlighet.

God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet är ett krav. Dina kunskaper i svenska och engelska, så väl skriftligen som muntligen är mycket goda. B-körkort är ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på Västerås Begravningsbyrå.

Från nyåret kommer byrån att byta ägare. Eskilstuna begravningsbyrå blir ny ägare vilket innebär att företaget går in i en spännande utvecklingsfas där du får en central roll. Du får ett arbete där du kommer att göra skillnad och möjlighet att ta ett stort personligt ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Kollektivavtal finns.

Frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorsansvarig Peter Jansson, 016-51 73 80, peter@eskilstunabegravningsbyra.se.

Skicka in din ansökan innehållandes CV, personligt brev och ev. betyg och intyg till info@eskilstunabegravningsbyra.se.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Sista ansökningsdag fredag den 18 oktober.